Skip to main content

O nama

ML Dream Weddings brand

je proizašao iz ideje o jedinstvenim, ekološki prihvatljivim, poklonima zahvale za goste na vjenčanju. Iz te je ideje nastala čitava linija modela zahvalnica sa živim biljkama. Širokom ponudom modela nudimo izbor zahvalnica koje će se uklopiti u svaku temu.

Potkovani višegodišnjim iskustvom u svijetu vjenčanja, trudimo se svakom klijentu maksimalno pojednostaviti komunikaciju, izaći u susret kada god je to moguće i pružiti najbolji proizvod.

Kroz višegodišnji rad naša se ponuda proširila, pa tako osim zahvalnica, nudimo razne poklone i dekoracije kako za vjenčanja, tako i za sve druge prigode. Individualnim pristupom trudimo se ispuniti sve želje naših klijenata u potrazi za onim posebnim poklonom.

Širenje asortimana

Radeći na proširenju ponude, te nailazeći na česte probleme oko nabave materijala, od 2023. godine odlučili smo u ponudu uvesti i repromaterijale od prirodnih materijala za sve one kojima su potrebni za poslovanje, ali i za izražavanje vlastite kreativnosti. Tako je u ponudi dostupan izbor suhog cvijeća, vijenaca, kalupa, ali i mnogih drugih repromaterijala na čijem širenju radimo konstantno.

Težnjom ka pristupačnosti stvorili smo brand dostupan svima koji u ponudi ima za svakoga po nešto. Tako nastavljamo i dalje, korak po korak, a svima koji nas prate u koracima šaljemo veliko, od srca – hvala.

Neka ljubav raste uz ML Dream Weddings!

Matijas Lubina